dilluns, 21 de març del 2011

PRIMER PREMI DEL BLOG!!!

Hui, haguera volgut esperar a tindre una recepta nova abans de publicar aquesta entrada, però no he tingut temps i no podia esperar per a compartir amb tots vosaltres una molt bona notícia. 
Ahir, Naiara, Hugo e Irina, del blog Sushi de Jamón em van concedir el PRIMER PREMI en el seu concurs "Dulce-Salado".


La recepta  amb la que vaig participar era la dels Sorrentinos amb ricota, anous i poma que vaig escriure la setmana passada. El repte era fer una recepta en la que es barrejaren sabors dolços i salats. Aleshores, vaig recordar una recepta de sorrentinos que em va explicar el meu amic Jorge i vaig pensar que canviant-li el pernil per la poma carmelitzada i el formatge ratllat per les anous seria perfecta per al concurs. I així ho va pensar també el jurat del concurs que m'ha concedit el meu primer premi des que vaig començar amb el blog.


L'única raó per la que vaig començar escrivint aquest blog era poder compartir amb els meus amics la meua afició. Mai haguera imaginat que les meues receptes podrien agradar a gent que abans no coneixia, fer amistats noves a través del blog i menys encara guanyar un concurs. M'ha fet tanta il·lusió guanyar aquest concurs que, com si fóra la guanyadora del goya a la millor actriu, m'agradaria aprofitar aquesta entrada per agrair a molta gent el seu recolzament durant aquest temps:

- Primer, agrair a Naiara, Hugo e Iria haver organitzat aquest concurs tan fantàstic
- Donar-li les gràcies a la mare i la germana de Naiara, jurat del concurs, per haver decidit que la meua era la millor recepta dins de moltes receptes delicioses
- També vull agrair a la meua amiga Maria que va ser la primera persona que em va animar a escriure el blog
- Agrair als amics i familiars que m'han estat seguint durant aquestos mesos, especialment a ma mare i la meua germana, seguidores incondicionals
- A tota la gent que he anat coneguent a través del blog i que m'han demostrat el seu recolzament i afecte
- A Jorge per la seua recepta de sorrentinos
- I especialment al meu amor, Àlex, fotògraf, editor i "pinche" del blog. Sense ell aquesta aventura no haguera pogut ser possible.


Gràcies per seguir ahí i com no...


BON APPÉTIT!!!

                                                                       ***

Hoy, hubiera querido esperar a tener una receta nueva antes de publicar esta entrada, pero no he tenido tiempo y no podía esperar para compartir con todos vosotros una muy buena noticia. 
Ayer, Naiara, Hugo e Irina, del blog Sushi de Jamón me concedieron el PRIMER PREMIO en su concurso "Dulce-Salado".

La receta con la que participé era la de los sorrentinos con ricota, nueces y manzana que escribí la semana pasada. El reto era hacer una receta en la que se mezclaran sabores dulces y salados. Entonces, recordé una receta de sorrentinos que me explicó mi amigo Jorge y pensé que cambiándole el jamón por la manzana caramelizada y el queso rallado por las nueces sería perfecta para el concurso. Y así lo pensó también el jurado del concurso que me ha concedido mi primer premio desde que empecé con el blog.

La única razón por la que empecé escribiendo este blog era poder compartir con mis amigos mi afición. Nunca hubiera imaginado que mis recetas podrían gustar a gente que antes no conocía, hacer amistades nuevas a través del blog y menos aún ganar un concurso. Me ha hecho tanta ilusión ganar este concurso que, como si fuera la ganadora del Goya a la mejor actriz, me gustaría aprovechar esta entrada para agradecer a mucha gente su apoyo durante este tiempo:

- Primero, agradecer a Naiara, Hugo e Iria haber organizado este concurso tan fantástico
- Darle las gracias a la madre y la hermana de Naiara, jurado del concurso, por haber decidido que la mi era la mejor receta dentro de muchas recetas deliciosas
- También quiero agradecer a mi amiga María que fue la primera persona que me animó a escribir el blog
- Agradecer a los amigos y familiares que me han estado siguiendo durante estos meses, especialmente a mi madre y mi hermana, seguidoras incondicionales
- A toda la gente que he ido conociendo a través del blog y que me han demostrado su apoyo y cariño
- A Jorge por su receta de sorrentinos
- Y especialmente a mi amor, Àlex, fotógrafo, editor y "pinche" del blog. Sin él esta aventura no hubiera podido ser posible.


Gracias por seguir ahí y como no ...


Bon Appetit !

8 comentaris:

  1. Enhorabona!!! ja sabia jo que eres la millor cuinera. La veritat és que aquesta recepta seu mereix. Avore si la fas a la familia que vuic provar-la feta per tú. (sóc un poc caradura, jejejeje)
    Encara que estic segura este és el primer premi de molts més. Molts besets

    ResponElimina
  2. Enhorabuena por tu premio!!...no sabes cuanto me alegro!!......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  3. FANTÀSTIC, ENHORABONA, T'HO MEREIXES. ÉS UNA MERAVELLA QUÉ DISFRUTES TANT EN LA CUINA, SEMPRE TROBES ALGÚN RATET PER PRESENTAR ALGO MOLT EXQUISIT.
    BESETS

    ResponElimina
  4. Este és el primer de molts! Crec que han premiat molt bé la teua originalitat. Pense fer aquesta recepta perque té una pinta deliciosa.

    Enhorabona pel premi!!

    ResponElimina