La veritat és que aquesta recepta m'ha vingut molt bé perquè se'm va trencar el forn i no volia perdre'm l'event d'aquest mes del HEMC organitzat per Irene de Sabor Impresión.
Ingredients:
Massa (para 1 pizza individual)
- 5 cullerades de farina
- 8 cullerades d’aigua
- 1 culleradeta de llevat
- ½ culleradeta de sal
Farcit
- tomaca triturada o salsa de tomaca (2 cullerades per pizza)
- formatge Edam ratllat
- Mitja ceba picada
- Bacon
- Xampinyons
Preparació:
En un bol es posa la farina, el llevat, la sal i l’aigua i es barreja tot fins que quede una massa que no es pegue als dits. Si es queda apegalosa va afegint-se farina. Amb un corró i sobre una superficie en farina se li dona forma redona. S’introduix en una paella amb un poc d’oli a foc baix, es tapa i es cuina durant 4 minuts, després se li dona la volta i es deixa coure per l’altre costat 4 minuts més. Després es destapa, es posa la salsa de tomaca, el formatge ratllat, els ingredients que vulguem, es tapa i es deixa cuinar 2 minuts més.
Els ingredients que jo he utilitzat per al farcit necessiten un poc més de temps per a la cocció, per tant, la ceba picada, el bacon i els xampinyons es cuinen en una altra paella i després s’afegiran a la pizza. Els ingredients poden ser els que més ens agraden.
El tamany no és molt gran, però acompanyat d'una amanida al mig i una fruita després, tindrem un dinar molt complet i si la volem per sopar amb la fruita després serà suficient.
BON APPÉTIT
***
PIZZA A LA SARTÉN
Seguro que cuando habéis leído el título habéis pensado: ¿Cómo se hace una pizza en la sartén?. Esto es lo que pensé yo cuando lo leí en un libro que me compré hace unas semanas. Si ya es difícil hacer una pizza en el horno ... Pero no, es muy sencilla de hacer, se queda crujiente y muy buena.
La verdad es que esta receta me ha venido muy bien porque se me rompió el horno y no quería perderme el evento de este mes del HEMC organizado por Irene de Sabor Impresión.
¡Que no lo vea tu primo Joan, que se irá a vivir contigooooooooooo!
ResponEliminaMenos mal por un momento he pensado que la pizza era de paella.
ResponEliminaUna manera muy original de hacerla, suerte en el concurso.
QUE FACIL DE FER QUE ES VEU. TÉ BONA PINTA.
ResponEliminaTIN LA BOCA AIUA DE VORELA.
Qué original y a la vez qué rico.
ResponEliminaGenial.
Besos.
Que cosa más chula Marisa, no lo había oído en la vida!! Pues tiene una pinta que te mueres, lo probaré
ResponEliminaBesitos
M'agrada la idea, és original i fàcil!
ResponElimina