Hui, amb la maleta per acabar i el dinar per fer no podia anarme'n sense dir-vos adéu. I és que demà a esta hora estaré arribant a Dublin per començar el nostre anhelat viatge al voltant d'Irlanda i Irlanda del nord. Durant 27 dies Àlex i jo estarem visitant ciutats com Dublin, Kilkenny, Cork, Galway, Derry i Belfast. Tornarem el 30 d'agost però espere tindre temps i no desconectar del tot per informar-vos del meu viatge i compartir alguna recepta (perquè no pense deixar de cuinar...).
Ingredients: 4 persones
- 250 gr de cous cous
- 2 tomaques
- 1 cogombre
- 1 llima
- cebollí
- menta
- jolivert
- sal i oli
Preparació:
Primer, es cuina el cous cous seguint les instruccions del paquet (es bull 250 ml d'aigua amb sal, s'incorpora el cous cous, es remou, es deixa reposar i s'afig un poc d'oli o mantega). Es deixa el cous cous en un bol gran i es deixa refredar un poc. Mentres es pelen dos tomaques, es tallen a trossets menuts i s'incorporen al cous cous. Després es pela i talla el cogombre a trossets menuts i també s'afig al cous cous. Es pica la menta, el jolivert i el cebollí i s'incorpora al bol. Es remou tot bé i abans de servir s'adoba amb el suc d'una llima, sal i un bon doll d'oli d'oliva. El resultat és deliciós i molt refrescant, perfecte per l'estiu!
BON APPÉTIT i...
See you soon ***
TABBOULEH Y HASTA PRONTO
Hoy, con la maleta para terminar y la comida para hacer no podía irme sin deciros adiós. Y es que mañana a esta hora estaré llegando a Dublín para empezar nuestro ansiado viaje alrededor de Irlanda e Irlanda del Norte. Durante 27 días Alex y yo estaremos visitando ciudades como Dublín, Kilkenny, Cork, Galway, Derry y Belfast. Volveremos el 30 de agosto pero espero tener tiempo y no desconectar del todo para informaros de mi viaje y compartir alguna receta (porque no pienso dejar de cocinar ...).
Ingredients: 4 personas
- 250 gr de cous cous
- 2 tomates
- 1 pepino
- 1 limón
- Cebollino
- Menta
- Perejil
- Sal y aceite
Preparación:
Primero, se cocina el cous cous siguiendo las instrucciones del paquete (se hierve 250 ml de agua con sal, se incorpora el cous cous, se remueve, se deja reposar y se añade un poco de aceite o mantequilla). Se pone el cous cous en un bol grande y se deja enfriar un poco. Mientras se pelan dos tomates, se cortan en trocitos pequeños y se incorporan al cous cous. Después se pela y corta el pepino en trocitos pequeños y también se añade al cous cous. Se pica la menta, el perejil y el cebollino y se incorpora al bol. Se remueve todo bien y antes de servir se aliña con el zumo de un limón, sal y un buen chorro de aceite de oliva. El resultado es delicioso y muy refrescante, perfecto para el verano!
BON APPÉTIT y...
See you soon
Una recepta fresqueta per a ara.
ResponEliminaPasseu-ho bé!! disfruteu molt del país i la seua gastronomia. Quan tornes espere vore receptes típiques irlandeses!
besets