dimarts, 25 de gener del 2011

SINCRONITZADES (Sincronizadas)

La gastronomia mexicana és molt rica en sabors i condiments. És una barreja de diverses cuines europees i de la cuina indígena. El chili és un ingredient indispensable en aquesta cuina però fora de Mèxic tots els paladars no estan acostumats a que el menjar coga. És per aixó que hui vos propose una recepta mexicana, sense chile i molt senzilla de fer. Jo la vaig fer per sopar amb un poc de guacamole però si voleu fer una plat més complet per dinar, per exemple, es pot fer amb una amanida verda. És un plat  sa i molt sabrós.


Ingredients: (2 persones)
- 4 "tortillas" de blat
- 8 lonxes de formatge 
- 8 lonxes de fiambre de pit de polit
- 2 cullerades grans de tomaca triturada
- guacamole (el que venen fresc al Mercadona és molt bo)
- sal, pebre, orenga i oli


Preparació:
S'agafa una tortilla i es posa una cullerada de tomaca triturada amb un poc d'orenga, sal i pebre. Per damunt es posen dos lonxes de formatge, quatre de pit de polit a trossets menuts i les altres dos lonxes de formatge cobrint el polit. S'agafa una altra tortilla i s'unten una o dos cullerades de guacamole i es posa aquesta tortilla damunt de l'altra amb el polit i el formatge, de manera que quedarà com un sandvitx. S'unten unes gotes d'oli en una paella i quan estiga calenta es posa el sandvitx de tortillas. Després d'uns minuts se li pega la volta i per a que es faça per l'altre costat. Voreu com la tortilla s'ha quedat daurada i el formatge s'ha fos. Com el formatge està en contacte amb les dos "tortillas" quedarà tot unit i sincronitzat. Quan estiga daurat pels dos costats, es trau de la paella i es talla en quatre. 
Es servix amb un poc de guacamole o crema agra. Si el guacamole nos vos agrada podeu llevar-lo de les sincronitzades i servir-les amb crema agra.


BON APPÉTIT

4 comentaris:

  1. Està entrant-me fameta i tot!!jejeje

    ResponElimina
  2. Marisa, he probat els teus miguelitos. MOLT BONS!!!

    ResponElimina
  3. no mames, güey!
    cómanse unas sincronizadas, pendejos!

    ResponElimina
  4. Angela: ja et faré una recepta per a tu que no porte formatge...

    Kino: els miguelitos els pose el divendres. Ja von faré més.

    Àlex: andele, andele...

    Gràcies als tres per visitar-me
    besets

    ResponElimina