dimarts, 12 d’abril de 2011

ENTREPÀ MEDITERRANI

Amb aquesta recepta participe en el "Concurso de bocadillos" organitzat per Whole kitchen. 



Vos propose un entrepà deliciós amb ingredients de la terra com el pa, la tomaca i el pernil i d'altres vinguts d'Itàlia com la rúcula i el formatge gorgonzola.  Un entrepà mediterrani com el que més. 



Ingredients: (1 entrepà)

-          Pa de poble (aproximadament del tamany de la ma)
-          1 o 2 tallades de pernil curat
-          Formatge gorgonzola
-          Tres rodanxes de tomaca
-          Rúcula
-          Oli d’oliva


Preparació:

Si el pa de poble està acabat de fer, la corfa estarà cruixent i la molla tindrà una textura esponjosa, fantàstic per a menjar fins i tot sol. Però si el pa no està acabat de fer, es convenient que es torre un poc a la planxa o es deixe una estona al forn per a que quede cruixent. De seguida, se li posa un doll d’oli d’oliva i les tres rodanxes de tomaca. Es tallen trossets de formatge Gorgonzola al gust i es posa damunt de la tomaca. Després s’afig el pernil sobre el formatge i per últim la rúcula. Es tapa l’entrepà i ja està preparat per a menjar.

Amb un got de suc de taronja natural tindrem un esmorçar perfecte!



BON APPÉTIT


                                           ***

BOCADILLO MEDITERRÁNEO


Con esta receta participo en el "Concurso de bocadillos" organizado por Whole kitchen.
Os propongo un bocadillo delicioso con ingredientes de la tierra como el pan, el tomate y el jamón y otros venidos de Italia como la rúcula y el queso gorgonzola. Un bocadillo mediterráneo donde los haya. 



Ingredientes: (1 bocadillo)

-           Pan de pueblo (aproximadamente del tamaño de la mano)
-           1 o 2 lonchas de jamón curado
-           Queso gorgonzola
-           Tres rodajas de tomate
-           Rúcula
-           Aceite de oliva


Preparación:

Si el pan de pueblo está recién hecho, la corteza estará crujiente y la miga tendrá una textura esponjosa, fantástico para comer incluso solo. Pero si el pan no está recién hecho, es conveniente que se tueste un poco a la plancha o se deje un rato al horno para que quede crujiente. Enseguida, se le pone un chorro de aceite de oliva y las tres rodajas de tomate. Se cortan trocitos de queso Gorgonzola al gusto y se pone encima del tomate. Después se añade el jamón sobre el queso y por último la rúcula. Se tapa el bocadillo y ya está listo para comer.

Con un vaso de zumo de naranja natural tendremos un almuerzo perfecto!

BON APPÉTIT

9 comentaris:

  1. Mucha suerte en el concurso.
    Menudo bocata más rico.

    Besos

    ResponElimina
  2. Mucha suerte en el concurso, el bocadillo tiene una pinta ...

    ResponElimina
  3. Tiene una pinta deliciosa. Y me ha traído recuerdos veraniegos, porque siempre que voy a Platja d Aro me como un buen entrepá con el pan bien barnizado en tomate jajaja :)

    Un besote!

    Y mucha suerte en el concurso.

    ResponElimina
  4. Un bocata delicioso!!! Mucha suerte. Besos

    ResponElimina
  5. Sensazional!! molt bo i molt sal-ludable!!

    ResponElimina
  6. Suerte en el concurso!!.....esta bocata esta deliciosa!!........Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  7. Un pa molt bò. És un dels menjars que més m'agrada encara que no és el millor per fer règim i estic fent-me molt redona

    ResponElimina
  8. Mmmmmmm qué tentación salada tan apetecible. Me encanta el relleno del bocata.

    Besos.

    * Suerte en el concurso.

    ResponElimina