dilluns, 13 de juny de 2011

MILLESIME! WEEKEND

El dissabte passat vam assistir a una fira gastronòmica a la "Fira de mostres" a València, el Millesime! Weekend. Aquest és un event gastronòmic que reuneix diferents restaurants espanyols, cuines del món, productes gourmet, vins de les millors bodegues, diversos show cooking... tot en un mateix espai al abast de tothom. L'event va començar el dijous 9 de juny i es va acabar ahir diumenge 12. Nosaltres vam anar el dissabte a mig dia, en el torn de 12 a 17.00 i ens va paréixer una experiència fantàstica. En la fira hi havia 32 del millors restaurants del territori espanyol i cadascún presentava 3 plats, tamany aperitiu, amb productes de temporada i al millor preu (2, 3 i 4 euros). Ací vos deixe un collage amb les fotos d'alguns del plats que vam degustar:



De totes aquestes delícies m'agradaria destacar les que vaig provar a dos restaurants, el restaurant Don Giovanni  y La terraza del casino, ambdos de Madrid. El chef Andrea Tumbarello del restaurant Don Giovanni ens va oferir un rovell d'ou de corral amb sal i caviar de truita, tòfona, i una crema amb tòfona i parmesà, el sabor... espectacular! I el chef Paco Roncero del restaurant La terraza del casino en va presentar la truita espanyola del segle XXI, una copa amb una base de ceba carmelitzada, una crema d'ou i una bromera de creïlles, una experiència sorprenent.
A més dels 32 restaurants també es podia gaudir de diferents productes gourmet com per exemple, el bou Wagyu, en un espai on vam poder degustar una deliciosa mini hamburguesa de bou i un embotit molt saborós. També vam assaborir diferents vins dels que destacaría un Albariño de la bodega Vinum terrae (Rías Baixas), "You&me",que es presentaba en la fira, i "El perro verde" un vi de Rueda de la bodega Ángel Lorenzo. 

Finalment també vam presenciar dos show cooking, "La fabada y su historia: América-Valencia-Asturias" amb el chef Pedro Morán del restaurant Casa Gerardo (Prendes-Asturias) on va poder presenciar l'elaboració i posteriorment degustació d'una deliciosa fabada i més tard "Sinfonía de delicias manchegas" amb el chef Manuel de la Osa del restaurante Las Rejas (Cuenca).


Com ja he dit abans va ser una experiència fantàstica per repetir l'any que ve. Vos la recomane!

BON APPÉTIT

                                               ***
El sábado pasado asistimos a una feria gastronómica en la "Fira de mostres" en Valencia, el Millesime! Weekend. Este es un evento gastronómico que reúne diferentes restaurantes españoles, cocinas del mundo, productos gourmet, vinos de las mejores bodegas, varios show cooking ... todo en un mismo espacio al alcance de todos. El evento comenzó el jueves 9 de junio y concluyó ayer domingo 12. Nosotros fuimos el sábado a medio día, en el turno de 12 a 17.00 y nos pareció una experiencia fantástica. En la feria había 32 de los mejores restaurantes del territorio español y cada uno presentaba 3 platos, tamaño aperitivo, con productos de temporada y al mejor precio (2, 3 y 4 euros). Aquí os dejo un collage con las fotos de algunos de los platos que degustamos:



De todas estas delicias me gustaría destacar las que probé en dos restaurantes, el restaurante Don Giovanni y La terraza del Casino, ambos de Madrid. El chef Andrea Tumbarello del restaurante Don Giovanni nos ofreció una yema de huevo de corral con sal y caviar de trucha, trufa, y una crema con trufa y parmesano, el sabor ... espectacular! Y el chef Paco Roncero del restaurante La terraza del Casino en presentó la tortilla española del siglo XXI, una copa con una base de cebolla caramelizada, una crema de huevo y una espuma de patatas, una experiencia sorprendente.
Además de los 32 restaurantes también se podía disfrutar de diferentes productos gourmet como por ejemplo, el buey Wagyu, en un espacio donde se pudimos degustar una deliciosa mini hamburguesa de buey y un embutido muy sabroso. También saboreamos diferentes vinos de los que destacaría un Albariño de la bodega Vinum terrae (Rías Baixas), "You & me", que se presentaba en la feria, y "El perro verde" un vino de Rueda de la bodega Ángel Lorenzo. 

Finalmente también presenciamos dos show cooking, "La fabada y su historia: América-Valencia-Asturias" con el chef Pedro Morán del restaurante Casa Gerardo (Prendes-Asturias) donde pudimos presenciar la elaboración y posteriormente degustación de una deliciosa fabada y más tarde "Sinfonía de delicias manchegas" con el chef Manuel de la Osa del restaurante Las Rejas (Cuenca).


Como ya he dicho antes fue una experiencia fantástica para repetir el próximo año. Os la recomiendo.

Bon Appetit

4 comentaris:

  1. Marisa, solo puedo decir que me das una envidiaaaaa!!! de la mala jajajjaja

    Besos

    ResponElimina
  2. Que envidia!!....que ganas de haber ido....me alegro lo hayas pasado bien!!........Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  3. Que bueno!!!, es super agradble poder pasar un ratito curioseando y probando cositas ricas!!
    Muchos besitos envidiosos!! ;)

    ResponElimina
  4. Que xuko!!!! I com estas al dia en aquestes coses? Si es que no et deixes res, jejejejeje
    No m'estranya que t'ho passares bé en totes les coses que hi havien i el més important es que vas disfrutar aprenent, provant i mirant novetats culinàries

    ResponElimina