En acabar la cerimònia mitja hora de plutja pareixia que anara a aiguar-nos la festa però després de dos martinis va parar i el sopar va estar molt bé.
Per començar tres entrants: mil fulls de formatge de cabra, foie, pernil i poma caramelitzada, després carpaccio de bacallà, i el tercer, cruixent d'espinacs, vieira i gamba;
De primer: broqueta de rap i gambes amb salsa americana i de plat principal magret d'ànec.
Les postres van se lleugeres, safates de fruita del temps, perquè el pastís nupcial era potent, pastís de xocolate al té, boníssim!
La posterior festa a l'arena, amb una orquestra que no ens va deixar sentar-nos en cap moment, va estar genial! A les 7 del matí tornàvem a casa! El meu vestit encara se'n recorda del festival, tan blanc abans d'ixir de casa i tan negre al dia següent...
Al cap d'uns dies, vam fer les maletes i vam agarrar un avió destí a Paris, la ciutat de l'amor. Ens vam quedar cinc dies allí en un hotel al cor de Monmatre i després, amb un cotxe llogat vam començar una ruta per Normandia: Mont Saint-Michel, Caen, Bayeaux, la costa normanda, Honfleur i Rouen. En total 10 dies de coneixer pobles nous, allunyar-nos de l'ona de calor del Mediterràni i gaudir de la cuina francesa.
He tornat de França carregada de llibres amb moltes receptes interessants i després d'unes vacances al blog torne amb moltes ganes de clavar-me a la cuina, fer plats nous i compartir-los amb vosaltres. Ja tinc preparada la recepta d'esta setmana i tot tornarà a la normalitat.
BON APPÉTIT
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TRAS EL DESCANSO ... ¡VUELVO A LA COCINA!
Al terminar la ceremonia media hora de lluvia parecía que fuera a aguarnos la fiesta pero después de dos martinis paró y la cena estuvo muy bien.
Para empezar tres entrantes: mil hojas de queso de cabra, foie, jamón y manzana caramelizada , después carpaccio de bacalao, y el tercero, crujiente de espinacas, vieira y gamba;
De primero: brocheta de rape y gambas con salsa americana y de plato principal magret de pato.
El postre fue ligero, bandejas de fruta del tiempo, porque la
tarta nupcial era potente, pastel de chocolate al té, buenísimo!
La posterior fiesta en la arena, con una orquesta que no nos dejó sentarnos en ningún momento, ¡estuvo genial! ¡A las 7 de la mañana volvíamos a casa! Mi vestido todavía se acuerda del festival, tan blanco antes de ixir de casa y tan negro al día siguiente ...
Al cabo de unos días, hicimos las maletas y cogimos un avión destino a Paris, la ciudad del amor. Nos quedamos cinco días allí en un hotel en el corazón de Monmatre y después, con un coche alquilado empezamos una ruta por Normandía: Mont Saint-Michel, Caen, Bayeaux, la costa normanda, Honfleur y Rouen. En total 10 días de conocer pueblos nuevos, alejarnos de la ola de calor del Mediterráneo y disfrutar de la cocina francesa.
He vuelto de Francia cargada de libros con muchas recetas interesantes y después de unas vacaciones en el blog vuelvo con muchas ganas de meterme en la cocina, hacer platos nuevos y compartirlos con vosotros. Ya tengo preparada la receta de esta semana y todo volverá a la normalidad.
BON APPÉTIT
Done fe de que la boda va ser ben divertida i entranyable. Ens vau contagiar a tots de la vostra felicitat... i de la vostra matxera! Ara estic desitjant vore eixes receptes, a vore si pille un mosset d'alguna i sinò a cuinar-les, que la panxa ho agrairà!bss
ResponEliminaQue alegria guapa! .....cuanto me alegro lo hayas pasado fantastico en tu boda y en tu luna de miel.....sonncosasnque jamas se olvidan....te esperamos cuando quieras volver con tus delicias....Abrazotes, Marcela
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaFELICIDADES Y FELICITACIONES!! Me alegra mucho saber tan linda noticia. Es un lindo camino el que han elegido y siempre hay que camirarlo tomados de la mano...
ResponEliminaLa felicidad se refleja en tu rostro. Muy linda ceremonia. Te ves guapísima.
Bss
Tita