dilluns, 20 de febrer de 2012

I EL GUANYADOR ÉS...

Després de dos mesos, una setmana i cinc dies des de que começara el concurs Orange cookwork, per fí ha arribat el dia en que conegam el guanyador.
Abans de anomenar els finalistes i el guanyador m'agradaria agraïr la colaboració de tots el participants que durant aquest temps han estat enviant-me receptes. No ha sigut un concurs molt multitudinari, no han vingut molts però han vingut els millors!!
Voldria agraïr la participarció dels següents blogers: CuukingCuinera i sobre tot Marcela que tot i que esta molt lluny i per les bases no podia participar va ser la primera bloger en enviar-me la seua recepta i m'ha recolzat molt. Els blogers compartixen amb mi aquesta passió per la cuina i saben que la seua participació és molt important per a mi.
Tanmateix es pot dir que la major participació ha vingut de gent que no té blog: Esther, Sonia, Àngela, Laura, Isabel, Rosa, Carlos i Pilar. Moltes gràcies per dedicar-me una estona de la vostra vida per fer-me molt feliç.

Ací vos deixe un recull amb totes les receptes que han participat. Dir-vos, que he preparat totes les receptes i totes son delicioses!


I sense més preàmbuls ací teniu els cinc finalistes triats pel jurat després de provar totes les receptes:

Ensalada de taronja i bacallà per Cuking
* Pastís de xocolata per Esther
* Pollastre a la taronja per Pilar
* Saquets de formatge de cabra i taronja per Esther
* Coca en llanda de taronja per Carlos

I el guanyador del concurs Orange cookwork és:


Esther Morant amb la seua recepta de Saquets de pasta filo farcits amb formatge de carbra i confitura de taronja i ceba. Esther no té blog així que aquesta setmana publicaré la seua recepta per a que tots pugueu provar-la, ja que és deliciosa!!

Esther rebrà en sa casa els següents premis:

* una cistella amb taronges
* una espàtula de silicona
* un pinzell de silicona
* uns motles per galletes
* un ramenquín
* un llibre de cuina mediterrània
* un pela-alls

Enhorabona a la guanyadora i espere que disfrutes del teu merescut premi!


BON APPÉTIT

                                                            ***

Y EL GANADOR ES...

Después de dos meses, una semana y cinco días desde que empezará el concurso Orange cookwork, por fin ha llegado el día en que conozcamos el ganador.
 
Antes de nombrar los finalistas y el ganador me gustaría agradecer la colaboración de todos los participantes que durante este tiempo han ido enviándome recetas. No ha sido un concurso muy multitudinario, no han venido muchos pero han venido los mejores!
 
Quisiera agradecer la participarción de  los siguientes blogers: Cuukingcocinera y sobre todo  Marcela que aunque esta muy lejos y por las bases no podía participar fue la primera bloger en ​​enviarme su receta y me ha apoyado mucho. Los blogers comparten conmigo esta pasión por la cocina y saben que su participación es muy importante para mí.
Sin embargo se puede decir que la mayor participación ha venido de gente que no tiene blog: Esther, Sonia, Ángela, Laura, Isabel, Rosa, Carlos y Pilar. Muchas gracias por dedicarme un rato de vuestra vida para hacerme muy feliz.  

Aquí os dejo una recopilación con todas las recetas que han participado. Deciros, que he preparado todas las recetas y todas son deliciosas!Y sin más preámbulos aquí tenéis los cinco finalistas elegidos por el jurado después de probar todas las recetas:  
Ensalada de naranja y bacalao por Cuking  
* Tarta de chocolate por Esther  
* Pollo a la naranja por Pilar  
* Saquitos de queso de cabra y naranja por Esther  
* Coca en llanda de naranja por Carlos  

Y el ganador del concurso Orange cookwork es...Esther Morant con su receta de Saquitos de pasta filo rellenos con queso de carbra y confitura de naranja y cebolla. Esther no tiene blog así que esta semana publicaré su receta para que todos puedan probarla, ya que es deliciosa!  

Esther recibirá en su casa los siguientes premios:  
* una cesta con naranjas  
* una espátula de silicona  
* un pincel de silicona  
* unos moldes para galletas  
* un ramenquín  
* un libro de cocina mediterránea  
* un pela-ajos  


Enhorabuena a la ganadora y espero que disfrutes de tu merecido premio!  

BON APPÉTIT


8 comentaris:

 1. Estic que no m’ho crec! L’objectiu principal de participar era donar-te suport en esta aventura del blog que es tan important per a tu, mai m’haguera m’imaginat guanyant un premi de cuina...jajaja. Moltes gràcies!!!!!

  ResponElimina
 2. Marisa m'ho vaig passar molt bé en la preparació!!
  Enhorabona Esther!!
  bessets

  ResponElimina
 3. ENHORABONA A LA GUANYADORA!!
  I Marisa, ves proposant més concursos que jo ja m'he animat a cuinar i és gràcies a tu!
  Eixa recepta l'haurem de provar,eh?
  Besets!

  ResponElimina
 4. Muchas felicidades a la ganadora!!!

  ResponElimina
 5. Espere poder participar en la propera edició!!

  ResponElimina
 6. Felicidades Esther !!! Ya estoy esperando el próximo concurso!! quiero la revancha!! jajajaj

  ResponElimina
 7. Felicitaciones a la ganadora y ati por organizarlo!!.......Abrazotes, Marcela

  ResponElimina