Aquestes "quesadillas" són com les Sincronitzades, amb les "tortillas" de blat i el formatge, però aquestes porten pollastre i altres ingredients extra que la fan una recepta més sana però ben saborosa! És un plat idoni per un sopar de divendres per la nit, ràpid i deliciós.
Ingredients: (3-4 persones)
- 8 "tortillas" de blat
- 2 pits de pollastre
- 1 alvocater
- 1 tomaca
- 1/2 ceba tendra
- 2 cullerades grans de dacsa bullida (en llanda)
- 1 paquet de formatge ratllat (mozzarella o emmental)
- suc de mitja llimona
- una rameta de ciliandre (o jolivert si no vos agrada el ciliandre)
- comino en pols, sal, pebre i oli d'oliva
Preparació:
Es bullen els pits de pollastre amb una cassola amb aigua bullint i sal. Quan els pits estiguen cuits, es trauen de la cassola i es reserven en un plat fins que es refreden un poc. Es pela la tomaca, se li trauen les llavors i es pica a trossets molt menuts. Es piquen la ceba tendra i l'alvocater a trossets ben menuts i es barreja amb la tomaca i el suc de llimona. Es talla el pollastre a trossets menuts i s'assaona amb un poc de comino en pols i sal. Es barreja el pollastre amb les verdures i s'assaona amb el ciliandre picat, sal, pebre i un bon raig d'oli d'oliva.
En una safata per al forn, forrada amb paper per a forn, es posen 4 "tortillas", es cobreixen amb la barreja de pollastre i un bon grapat de formatge ratllat per damunt i es tapen amb una altra "tortilla". S'introduix la safata al forn durant 5-8 minuts o fins que les coquetes es vegen un poc més daurades. Es trauen del forn i es parteixen en 4 trossos.
BON APPÉTIT
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QUESADILLAS DE POLLO
Estas "quesadillas" son como las Sincronizadas , con las tortillas de trigo y el queso, pero éstas llevan pollo y otros ingredientes extra que la hacen una receta más sana pero sabrosa! Es un plato idóneo para una cena de viernes por la noche, rápido y delicioso.
Ingredientes: (3-4 personas)
- 8 tortillas de trigo
- 2 pechugas de pollo
- 1 aguacate
- 1 tomate
- 1/2 cebolleta
- 2 cucharadas grandes de maíz hervido (en lata)
- 1 paquete de queso rallado ( mozzarella o emmental)
- zumo de medio limón
- una ramita de cilantro (o perejil si no os gusta el cilantro)
- comino en polvo, sal, pimienta y aceite de oliva
Preparación:
Se hierven las pechugas de pollo en una cazuela con agua hirviendo y sal. Cuando las pechugas estén cocidas, se sacan de la cazuela y se reservan en un plato hasta que se enfríen un poco. Se pela el tomate, se le sacan las semillas y se pica a trocitos muy pequeños. Se pican la cebolleta y el aguacate a trocitos muy pequeños y se mezclan con el tomate y el zumo de limón. Se corta el pollo a trocitos pequeños y se sazona con un poco de comino en polvo y sal. Se mezcla el pollo con las verduras y se sazona con el cilantro picado, sal, pimienta y un buen chorro de aceite de oliva.
En una bandeja para horno, forrada con papel de horno, se ponen 4 tortillas , se cubren con la mezcla de pollo y un buen puñado de queso rallado por encima y se tapan con otra tortilla. Se introduce la bandeja en el horno durante 5-8 minutos o hasta que las tortitas se vean un poco más doradas. Se sacan del horno y se parten en 4 trozos.
BON APPÉTIT
Ohh com m'agraden les quesadillas! i no n'he fet mai a casa, increïble! m'emporto la teva recepta a favorits ara mateix!
ResponEliminaMe pillas Marisa!!....ya no como pollo, pero esas quesadillas solo con queso me las devoro!!......Abrazotes, Marcela
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