dilluns, 2 de juny de 2014

SCOTCH EGGS

No sé si aquesta és la recepta d'abril o la de maig, el que si sé és que aquest any m'he proposat portar-vos una recepta britànica cada mes i no vaig a rendir-me! La recepta de hui és la sèptima i és una recepta que tenia pensada portar-vos fa temps. Els Scotch eggs són uns ous que van coberts amb una capa de carn i arrebossats i són perfectes per a un picnic ja que es poden menjar freds. 
Al Regne Unit es poden trobar en alguns llocs de menjar ràpid i també als supermercats, però mai seran tan bons com els fets a casa i ,a més,són molt fàcils de fer. També es poden trobar a alguns pubs, acompanyats d'amanida verda i una salsa de mostassa o una salsa relish.
Si vos pareixen massa grans i els voleu fer com a aperitiu, es poden fer en mininatura, amb ous de codorniu,  i es diuen "picnic bites"(mossets per a picnic).Ingredients (per a 8 ous):
-          8 ous
-          30 gr de mantega
-          100 gr de ceba o escalònia
-          Ratlladura d’una llimona
-          8 salsitxes de porc
-          Sal
-          Pebre
-          Timonet

-          50 gr de farina
-          3 ous batuts
-          150 gr de pa ratllat
-          Oli de girasol

Preparació:
Es posen els 8 ous en una cassola amb aigua bullint i es deixen bullir 7 minuts. De seguida es posen en un bol amb aigua freda, per a parar la cocció, i es pelen.

En una paella es fon la mantega i es sofrig la ceba picada i quan estiga daurada es reserva en un bol apart. En aquest bol s’afig la carn de les 8 salsitxes, la ratlladura de llimona, el timonet, el pebre i la sal al gust. Es remou tot bé i es dividix la massa en 8 boles amb les mans amb un poc de farina.

S’estén paper film en el banc  de la cuina i es posen les boles damunt, separades. S’empolvoren amb un poc de farina, es cobreixen amb més film i amb un plat o un corró s’estiren les boles, formant cercles de carn. Es posen els ous en mig dels cercles i es cobrixen amb la carn, sense deixar cap forat. S’introdueixen els ous en la nevera durant 15 minuts.

 Es calfa l’oli de gira-sol en una paella. Es passen els ous per farina, després per ou batut i per últim per pa ratllat, Quan l’oli estiga calent, es frigen els ous arrebossats durant uns 8 minuts. Quan estiguen daurats es posen en un plat amb paper de cuina i després ja es podran servir.BON APPÉTIT

                                             ***
No si esta es la receta de abril o la de mayo, lo que si es que este año me he propuesto traeros una receta británica cada mes y ¡no voy a rendirme! La receta de hoy es la séptima y es una receta que tenía pensada traeros hace tiempo.
 

Los Scotch eggs son unos huevos que van cubiertos con una capa de carne y rebozados y son perfectos para un picnic ya que se pueden comer fríos.

En el Reino Unido se pueden encontrar en algunos puestos de comida rápida y también en los supermercados, pero nunca serán tan buenos como los hechos en casa y, además, son muy fáciles de hacer. También se pueden encontrar en algunos pubs, acompañados de ensalada verde y una salsa de mostaza o salsa relish.

Si os parecen demasiado grandes y los queréis hacer como aperitivo, se pueden hacer en mininatura, con huevos de codorniz, y se llaman "picnic bites" (bocaditos para picnic).Ingredientes ( para 8 huevos ) :
- 8 huevos
- 30 gr de mantequilla
- 100 gr de cebolla o chalota
- ralladura de un limón
- 8 salchichas de cerdo
- Sal
- Pimienta
- tomillo

- 50 gr de harina
- 3 huevos batidos
- 150 gr de pan rallado
- Aceite de girasol

Preparación :
Se ponen los 8 huevos en una cazuela con agua hirviendo y se dejan hervir 7 minutos . Enseguida se ponen en un bol con agua fría, para parar la cocción, y se pelan.

En una sartén se derrite la mantequilla y se sofríe la cebolla picada y cuando esté dorada se reserva en un bol aparte. En este bol se añade la carne de las 8 salchichas, la ralladura de limón , el tomillo , la pimienta y la sal al gusto . Se remueve todo bien y se divide la masa en 8 bolas con las manos con un poco de harina.

Se extiende papel film en el banco de la cocina y se ponen las bolas encima, separadas. Se espolvorean con un poco de harina, se cubren con más film y con un plato o un rodillo se estira las bolas, formando círculos de carne. Se ponen los huevos en medio de los círculos y se cubren con la carne, sin dejar ningún agujero. Se meten los huevos en la nevera durante 15 minutos.

 Se calienta el aceite de girasol en una sartén. Se pasan los huevos por harina, luego por huevo batido y por último por pan rallado, Cuando el aceite esté caliente, se fríen los huevos rebozados durante unos 8 minutos. Cuando estén dorados se ponen en un plato con papel de cocina y luego ya se podrán servir.
 

BON APPÉTIT

                                        ***
 I do not know if this is the recipe of April or May, what I know is that this year I've planned to bring you a British recipe every month and I won't give it up! Today's recipe is the seventh and it's a recipe that I wanted to show you a long time ago. 
 

Scotch eggs are boiled eggs that are covered with meat, then fried and are perfect for a picnic because you can eat them cold.

In the UK you can find them in some fast food restaurants and supermarkets, but they are never as good as homemade and they are very easy to do. They can also be found in some pubs, served with green salad and mustard or relish.

If you think they're too big and you want to serve them as a starter, you can do them with quail eggs, and are called "Picnic bites".


Ingredients ( 8 eggs)
- 8 eggs
- 30 gr of butter
- 100 gr onion or shallot
- zest of one lemon
- 8 pork sausages
- salt
- pepper
- thyme

- 50 g flour
- 3 eggs, beaten
- 150 gr of breadcrumbs
- Sunflower oil

Method:
Lower the 8 eggs into a pan of boiling water and cook for 7 minutes. Remove from the pan and plunge into cold water to stop them cooking, then peel .

Melt the butter in a frying pan and fry the chopped onion until golden. Tip into a bowl . In this bowl, add the sausage meat, lemon zest , thyme , pepper and salt to taste, and mix together well. Divide the dough into 8 balls with your hands with a little flour .

Lay a large sheet of clingfilm on the work surface and lightly dust it with flour. Lay the sausage ball on top, lightly dust with flour then cover with more clingfilm and roll out into meat discs. Wrap the sausage meat around the eggs, making sure there are no gaps. Chill in the fridge for at least 15 minutes.

Heat some oil in a large saucepan. Roll the eggs in the flour, then coat in the beaten egg and finally the breadcrumbs, When the oil is quite hot, deep-fry for about 8 minutes until crisp and and golden. Drain briefly on kitchen paper and serve. 


BON APPÉTIT 3 comentaris:

 1. Benvolguda Marisa,

  Primer de tot et volem comentar que ens agrada molt el teu blog. Per això, et volem proposar entrar a la blogosfera de Gastronòmicament. No suposaria cap cost per a tu, mantindries la teva llibertat i independència. Si vols que t'expliquem més detalls, ens pots escriure a info[arrova]gastronomicament[punt]cat

  Gràcies.

  David, Llorenç i Bartomeu

  ResponElimina
 2. Marisa, Me encantan tus recetas y sugerencias. Excelente blog, felicitaciones!!

  Soy Cata tengo el blog: Recetas de Bizcochos los invito a conocerlo, ya que una rica Receta de Bizcocho, facil de hacer es muy util.

  Espero te guste el blog de Recetas de Bizcochos, te parezca util y puedas recomendarlo a tus seguidores.

  Desde ya gracias.
  Saludos Cata

  ResponElimina