dilluns, 31 de desembre de 2012

BOMBONS FÀCILS I ADÉU AL 2012

                                                              "El año nuevo ya viene,
                                                                  el año viejo se va,
                                                             mientras otros pasan hambre
                                                                  otros comen de mas..."

Ahir després de dinar en casa els meus pares i gaudir d'un dinar espectacular que ma mare ens va preparar, vam anar a berenar amb la familia d'Àlex. Com tots els anys, durant les festes de nadal ens reunim amb tios i cosins, cadascú diu un vers nadalenc i la iaia ens dona les estrenes. Com no volia ser repetitiva vaig buscar per internet un versos d'any nou, ja que la meva inventiva poètica no està massa desenvolupada, i vaig trobar uns pareguts als que he utilitzat per començar l'entrada de hui. Tots van riure am la frase "...otros comen de más" i la veritat és que després d'una setmana de sopar de nadal, dinar de nadal, sopars i dinars amb amics, i dinars i berenars amb la família, no és que mengem de més sino que mengem massa! I el que ens queda!! perquè supose que, com jo, la majoria hui sopareu amb amics o familia i segur que no serà lleuger... Nosaltres anirem a sopar al bar d'un amic i estic segura que despedirem el 2012 amb la panxa ben plena! Hui és dia de pensar en el que ha  passat en l'any que deixem i de com podem fer que l'any que demà estrenarem siga millor. Espere que en l'any vinent la gent que estime tinguen salut, feina i tot l'amor del món, i que el 2013 siga un any on tothom trobe la solució als seus problemes i no hi haja cap familia que passe fam.
Aquesta setmana he estat veient unes receptes delicioses i elaborades per la blogesfera. Tanmateix jo vos porte una recepta molt senzilla i barata. No tenia pensat posar-la perquè no té res especial, però la setmana passada vaig fer estos bombons i tots volien la recepta. Així que si encara no teniu postres per a despedir el 2012 i voleu un dolç ràpid, amb aquestos bombons quedareu molt bé i agradaran a tots.Amb aquesta recepta vull donar un adéu molt dolç al 2012  i desitjar-vos el millor per al 2013.

Ingredients: (40 bombons)
- 150 gr de xocolate negre fondant
- 150 gr de xocolate blanc fondant
- 90-100 gr d'arròs inflat (Chococrispis)

Preparació:
Es trossegen els dos tipus de xocolate i es fonen junts al microones o al bany maria. Quan estiguen derretits i barrejats, s'incorpora l'arròs inflat que el xocolate admitisca, jo vaig posar uns 90 grams, i amb l'ajuda d'una cullera menuda es posen muntonets damunt de d'una safata amb paper per a forn. Quan tota la barreja estiga esgotada s'introduix la safata a la nevera i en uns minuts els bombons estaran a punt. Si es volen decorar, es derretix un poc de xocolate negre o, si es preferix, xocolate blanc i es dibuixen tires amb l'ajuda d'una màniga amb embocadura fina o una vareta remullada amb el xocolate.BON APPÉTIT I FELIÇ 2013

                                                                  ***

BOMBONES FÁCILES Y ADIÓS AL 2012
 
                                                              "El año nuevo ya viene,
                                                                  el año viejo se va,
                                                             Mientras Otros pasan hambre
                                                                  Otros co de mas ... "

Ayer, después de comer en casa de mis padres y disfrutar de una comida espectacular que mi madre nos preparó, fuimos a merendar con la familia de Álex. Como todos los años, durante las fiestas de navidad nos reunimos con tíos y primos, cada uno dice un verso navideño y la abuela nos da el aguinaldo. Como no quería ser repetitiva busqué por internet un versos de año nuevo, ya que mi inventiva poética no está demasiado desarrollada, y encontré unos parecidos a los que he utilizado para comenzar la entrada de hoy. Todos rieron am la frase "... Otros comen de más" y la verdad es que después de una semana de cena de nochebuena, comida de navidad, cenas y comidas con amigos, y comidas y meriendas con la familia, no es que comamos de más sino que comemos demasiado! Y lo que nos queda! porque supongo que, como yo, la mayoría hoy cenaréis con amigos o familia y seguro que no será ligero ... Nosotros iremos a cenar al bar de un amigo y estoy segura que despediremos el 2012 con la barriga bien llena!

Hoy es día de pensar en lo ocurrido en el año que dejamos y de cómo podemos hacer que el año que mañana estrenaremos sea mejor. Espero que en el próximo año la gente que quiero tengan salud, trabajo y todo el amor del mundo, y que en 2013 sea un año donde todos encuentren la solución a sus problemas y no haya ningún familia que pase hambre.

Esta semana he estado viendo unas recetas deliciosas y elaboradas por la blogesfera. Sin embargo yo os traigo una receta muy sencilla y barata. No tenía pensado ponerla porque no tiene nada especial, pero la semana pasada hice estos bombones y todos querían la receta. Así que si aún no tienes postre para despedir el 2012 y queréis un dulce rápido, con estos bombones quedaréis muy bien y gustarán a todos.

Con esta receta quiero dar un adiós muy dulce al 2012 y desearos lo mejor para el 2013.

Ingredientes: (40 bombones)
- 150 gr de chocolate negro fondant
- 150 gr de chocolate blanco fondant
- 90-100 gr de arroz inflado (Chococrispis)

Preparación:
Se trocean los dos tipos de chocolate y se funden juntos en el microondas o al baño maría. Cuando estén derretidos y mezclados, se incorpora el arroz inflado que el chocolate admita yo puse unos 90 gramos, y con la ayuda de una cuchara pequeña se ponen montoncitos sobre una bandeja con papel para horno. Cuando toda la mezcla esté agotada se introduce la bandeja en la nevera y en unos minutos los bombones estarán a punto. Si se quieren decorar, se derrite un poco de chocolate negro o, si se prefiere, chocolate blanco y se dibujan tiras con la ayuda de una manga con boquilla fina o una varilla remojada con el chocolate.

BON APPÉTIT Y FELIZ 2013

4 comentaris:

 1. Si que són fàcil! però també han d'estar boníssims i ben cruixents!
  Bn any!!
  ptns!!

  ResponElimina
 2. Estan boníssims!!! I deuen ser molt fàcils de der però sense el carinyo que li posa Marisa no eixirien igual!!!

  ResponElimina
 3. Estan molt bons i és increible que siga tan fàcil. Els he tastat i realment mereixen la pena.
  Bones festes Marisa i feliç any nou a tots els seguidors

  ResponElimina
 4. Que rico se ve!.........lo mejor para ti y familia este 2013 que se inicia!.....Abrazotes, Marcela

  ResponElimina