dissabte, 17 de desembre del 2011

DEVIL'S FOOD CUPCAKES

A una setmana per a que vinga el nadal ja estic pensant quines postres faré aquestes festes. Ara totes les revistes de cuina venen amb receptes nadalenques molt apetitoses que ja estan marcades per a provar en els pròxims dies. Aquesta recepta l'he treta de la revista Good food del mes de desembre. Quan vaig vore aquestos cupcakes en la foto em vaig enamorar d'ells i ja que son els meus primers cupcakes, volia provar-los abans de fer-los en algun sopar de nadal. 
El nom de Devil's food ve del pastís que té el mateix nom i seria el contrari del Angel's food cake, un pastís nord americà totalment blanc i lleuger que va apereixer primer. A diferència d'altres pastissos de xocolate el Devil's food està fet amb cacau en lloc de xocolate fos, porta bicarbonat i normaltment va cobert amb un frosting o cobertura. Jo  he fet el pastís en miniatura perquè encara que el sopar haja sigut abundant ningú pot negar-se a aquest xicotet pecat...



Qué vos pareixen? Per a ser els primer cupcakes no estan gens malament no?

Ingredients (16 cupcakes)
50 gr cacau en pols
2 ous grans, a temperatura ambient
1 culleradeta de extracte de vainilla
175gr de farina
1/2 culleradeta de sal
1/2 culleradeta de bicarbonat sòdic
225gr de sucre 
175 gr de mantega sense sal, ablanida

Per al frosting
4 cullerades de mantega sense sal, ablanida
200 gr de formatge d'untar
1 culleradeta d'extracte de vainilla
400 gr de sucre glasé
virutes de colors per decorar



Preparació:
Primer, es posa a calfar el forn a 180º i es preparen les cistelletes per a magdalenes dins de les safates per a fer magdalenes. 
Es barreja 175 ml d'aigua bullint amb el cacau en pols i es bat fins que es dissolga bé. Es deixa refredar la barreja  a temperatura ambient o també es pot accelerar el procés en la nevera. Quan estiga més fred s'incorporen els ous i l'extracte de vainilla  i es bat amb el xocolate. 
En un bol es barreja la farina, amb el bicarbonat i la sal i es bat amb una vareta uns segons. S'incorpora una tercera part del líquid de xocolate i la mantega ablanida i es bat amb la vareta un minut. Després s'afig la barreja de xocolate en tres vegades removent cada vegada per a que quede tot ben barrejat. 
Amb la massa resultant s'omplin les cistelletes de magdalena (1/3) i s'introduixen al forn durant 20 minuts. 
Mentrestant, es farà el frosting. En un bol es barreja el formatge d'untar amb la mantega ablanida durant uns minuts fins que estiga cremosa. Després s'afig l'extracte de vainilla i s'incorpora el sucre glasé en 4 vegades batint amb la vareta per a que queden tots els ingredients ben combinats. 
Finalment es deixa refredar 1-2 hores en la nevera i quan ja estiga a punt i les magdalenes hagen repossat ja es podran muntar els cupcakes amb un cullereta i decorar amb les virutes. 



Vos recorde que teniu fins el 7 de febrer per anar enviant les receptes del concurs, aprofiteu les festes...


BON APPÉTIT

                                                                   ***
A una semana para que venga la navidad ya estoy pensando qué postre haré estas fiestas. Ahora todas las revistas de cocina vienen con recetas navideñas muy apetitosas que ya están marcadas para probar en los próximos días. Esta receta la he sacado de la revista Good food del mes de diciembre. Cuando vi estos cupcakes en la foto me enamoré de ellos y ya que son mis primeros cupcakes, quería probarlos antes de hacerlos en alguna cena de navidad. 
El nombre de Devil 's food viene del pastel que tiene el mismo nombre y sería lo contrario del Angel's food cake, un pastel norteamericano totalmente blanco y ligero que apareció primero. A diferencia de otros pasteles de chocolate el Devil 's food está hecho con cacao en lugar de chocolate fundido, lleva bicarbonato y normaltment va cubierto de un frosting o cobertura. Yo he hecho el pastel en miniatura porque aunque la cena haya sido abundante nadie puede negarse a este pequeño pecado ...

¿Qué os parecen? Para ser los primeros cupcakes no están nada mal ¿no?

Ingredientes (16 cupcakes)
50 gr cacao en polvo
2 huevos grandes, a temperatura ambiente
1 cucharadita de extracto de vainilla
175gr de harina
1 / 2 cucharadita de sal
1 / 2 cucharadita de bicarbonato sódico
225gr de azúcar 
175 gr de mantequilla sin sal, ablandada

Para el frosting
4 cucharadas de mantequilla sin sal, ablandada
200 gr de queso de untar
1 cucharadita de extracto de vainilla
400 gr de azúcar glasé
virutas de colores para decorar

Preparación:
Primero, se pone a calentar el horno a 180 º y se preparan las cestas para magdalenas dentro de las bandejas para hacer magdalenas. 
Se mezcla 175 ml de agua hirviendo con el cacao en polvo y se bate hasta que se disuelva bien. Se deja enfriar la mezcla a temperatura ambiente o también se puede acelerar el proceso en la nevera. Cuando esté más frío se incorporan los huevos y el extracto de vainilla y se bate con el chocolate. 
En un bol se mezcla la harina, con el bicarbonato y la sal y se bate con una varilla unos segundos. Se incorpora una tercera parte del líquido de chocolate y la mantequilla ablandada y se bate con la varilla un minuto. Después se añade la mezcla de chocolate en tres veces removiendo cada vez para que quede todo bien mezclado. 
Con la masa resultante se llenan las cestas de magdalena (1 / 3) y se introducen en el horno durante 20 minutos. 
Mientras tanto, se hará el frosting. En un bol se mezcla el queso de untar con la mantequilla ablandada durante unos minutos hasta que esté cremosa. Después se añade el extracto de vainilla y se incorpora el azúcar glasé en 4 veces batiendo con la varilla para que queden todos los ingredientes bien combinados. 
Finalmente se deja enfriar 1-2 horas en la nevera y cuando ya esté a punto y las magdalenas hayan repossat ya se podrán montar los cupcakes con un cucharilla y decorar con las virutas.

Os recuerdo que tenéis hasta el 7 de febrero para ir enviando las recetas del concurso, aprovecha las fiestas ...
 
BON APPÉTIT

3 comentaris:

  1. Genial, si a alguien no le gusta el angel le gustará el devil... o quizás los dos, porque todos tenemos un poco de ambos jejeje

    ResponElimina
  2. Enserio has fet tu això??? Estic realment fascinada e impresionada. Pareixen els de "Sexo en NY".
    Són tota una gràcia a la vista i tastar-los deu ser un plaer pecaminós -Amb raó es diuen Devil's food-. jejejejeje

    ResponElimina
  3. Nos encanta este nuevo look del blog, no lo habíamos visto. Y nos encantan estos mini devils... que delicia!!!

    un abrazo

    ResponElimina