dimarts, 22 de novembre del 2011

COCA DE CARABASSA

Últimament no tinc massa temps per cuinar entre setmana així que aprofite el cap de setmana per fer-ho. El dissabte vaig fer un sopar per a les meues amigues i no vaig ixir en tot el dia de la cuina. De postres vaig fer aquesta coca de carabassa. La meu primera idea era servir-la amb una salsa de xocolate calent però com estava molt bona sola i vam sopar massa finalment la vaig servir com es veu en la foto. 

 
Esta és una de les meues receptes preferides amb carabassa i és un berenar perfecte acompanyat d'una tassa de xocolate calent per a les vesprades de plutja que pareix que no ens volen abandonar.

Ingredients:

-          500 gr de carabassa
-          500 gr de farina
-          300 gr de sucre
-          6 ous
-          4 papers de llimonà= gasificant per a reposteria (4 blaus i 4 blancs)
-          140 gr d’oli

Preparació:

Es posa la carabassa al forn, jo vaig utilitzar mitja carabassa de 700 gr (després de llevar la corfa i les pipes vaig obtindre aproximadamente 500 gr de carabassa), i va estar al forn 1 hora fins que es va quedar blaneta.

En un bol gran es barreja la carabassa i el sucre amb una vareta. S’ incorporen els ous i l’oli i es torna a barrejar.

Després s’afig la farina i la llimonà blanca i es barreja amb la vareta.

Finalment s’incorporen les llimonades blaves i es remou amb una espàtula.

Es posa en una llanda amb paper per al forn, s’adorna amb sucre i canella i s’introduix al forn a 170º durant 30 minuts.


BON APPÉTIT

                                      ***

COCA DE CALABAZA




Últimamente no tengo demasiado tiempo para cocinar entre semana así que aprovecho el fin de semana para hacerlo. El sábado hice una cena para mis amigas y no salí en todo el día de la cocina. De postre hice esta torta de calabaza. Mi primera idea era servirla con una salsa de chocolate caliente pero como estaba muy buena sola y cenamos demasiado finalmente la serví como se ve en la foto. 

 
Ésta es una de mis recetas preferidas con calabaza y es una merienda perfecta acompañada de una taza de chocolate caliente para las tardes de lluvia que parece que no nos quieren abandonar.

Ingredientes:

-           500 gr de calabaza
-           500 gr de harina
-           300 gr de azúcar
-           6 huevos
-           4 papeles de gasificante para repostería (4 azules y 4 blancos)
-           140 gr de aceite

Preparación:

Se pone la calabaza al horno, yo utilicé media calabaza de 700 gr (después de quitar la cáscara y las pipas obtuve aproximadamente 500 gr de calabaza), y estuvo en el horno 1 hora hasta que se quedó blanda.

En un bol grande se mezcla la calabaza y el azúcar con una varilla. Se incorporan los huevos y el aceite y se vuelve a mezclar.

Después se añade la harina y la gaseosa blanca y se mezcla con la varilla.

Finalmente se incorporan las gaseosas azules y se remueve con una espátula.

Se pone en una lata con papel para horno, se adorna con azúcar y canela y se introduce en el horno a 170 º durante 30 minutos.

BON APPÉTIT

4 comentaris:

  1. Ja ho crec que devia ser bona, i no calia acompanyar-la de xocolata! Les teves amigues estaran supercontentes amb les coses que els prepares!!!
    Petons

    ResponElimina
  2. De lujo esta receta nena, tiene una pinta buenísima.

    Un abrazo

    ResponElimina
  3. Boníssim i, a més, amb el toc de carabassa, encara millor!!!!
    És la típica recepta que quan la fas no sobra ni un trocet.
    La mare coincideix que és perfecte i no necesita més.... Encara que quan més sucre més dolç, així que quan tornes a fer-la vuic tastar amb xocolata. (Per demanar que no quede)

    ResponElimina