No em digau que no hi ha cosa me insípida que un pit de pollastre a la planxa sense cap salsa? El pollastre és una de les meues carns preferides, i m'agrada cuinat de qualsevol manera, però si es tracta del pit, és una carn tan seca que si no la cuine amb salsa o alguna espècie em cansa molt.
L'entrada de hui es curta, com el temps que dedicareu per fer aquesta recepta. Així i tot, tindreu un plat sa i saborós. Pot ser, un dinar o sopar lleuger, acompanyat d'unes verduretes, per qualsevol dia de la setmana, o el farcit perfecte per fer-nos un kebab un divendres per la nit acompanyat d'una bona pel·lícula.
Ingredients: (2 persones)
-
2 pits de
pollastre
-
½ culleradeta
de cúrcuma
-
½ culleradeta
de semillas de ciliandre en pols
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½ culleradeta
de comino en pols
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½ culleradeta
de pebre roig dolç o coent
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¼ culleradeta
de canella
-
2 dents d’all
triturats
-
2 cullerades
d’oli d’oliva
-
1 culleradeta
de sal
Preparació:
Es tallen els pits
de pollastre a tires. En un bol es posa la cúrcuma, el ciliandre, el comino, el
pebre roig, la canella, l’all picat, la sal i l’oli. Es barreja, s’incorporen
les tires de pollastre, i
s’impregnen bé amb la barreja. Es tapa el
bol amb paper film i es deixa en la nevera almenys 1 hora.
Quan el pollastre
estiga ben marinat, s’inserixen les tires de pollastre en 4 broquetes de fusta,
fent forma de “S” i juntant les tires molt per a que no s’aprecie la
separació.
Es cuinen en una planxa, ben calenta, uns minuts per
cada costat o a la brasa quedaran delicioses. Es poden acompanyar d’unes
verdures a la planxa (com a la fotografia) o amb pa de pita, amanida i salsa iogurt
com un kebab.
BON APPÉTIT
***
¿No me digáis que no hay cosa más insípida que una pechuga de pollo a la plancha sin salsa? El
pollo es una de mis carnes preferidas, y me gusta cocinado de cualquier
manera, pero si se trata de la pechuga, es una carne tan seca que si no la
cocino con salsa o alguna especie me cansa mucho.
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PINCHOS MORUNOS DE POLLO
La entrada de hoy es corta, como el tiempo que dedicaréis para hacer esta receta. Aun así, tendréis un plato sano y sabroso. Puede
ser, una comida o cena ligera, acompañado de unas verduritas, para
cualquier día de la semana, o el relleno perfecto para hacernos un kebab
un viernes por la noche acompañado de una buena película.
Ingredientes: (2 personas )
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2 pechugas de pollo
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½ cucharadita de cúrcuma
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½ cucharadita de semillas de cilantro en polvo
-
½ cucharadita de comino en polvo
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½ cucharadita de pimentón dulce o picante
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¼ cucharadita de canela en polvo
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2 dientes de ajo triturados
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2 cucharadas de aceite de oliva
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1 cucharadita de sal
Preparación:
Se cortan las pechugas en tiras. En un bol se pone la cúrcuma, el cilantro, el comino, el pimentón, la canela, el ajo picado, la sal y el aceite. Se mezcla, se incorporan las tiras de pollo y se impregnan bien con la mezcla. Se tapa el recipiente con papel film y se deja en la nevera al menos 1 hora.
Cuando
el pollo esté bien marinado, se insertan las tiras de pollo en 4
brochetas de madera, haciendo forma de "S" y juntando las tiras mucho
para que no se aprecie la separación.
Se cocinan en una plancha, bien caliente, unos minutos por cada lado, o a la brasa quedarán deliciosas. Se
pueden acompañar de unas verduras a la plancha (como en la fotografía) o
con pan de pita, ensalada y salsa yogur como un kebab.
BON APPÉTIT
Estic d'acord amb tu Marisa!
ResponEliminaNo suporto el pit de pollastre a la planxa. Però amb aquesta mescla d'especies ja ha de ser una altra cosa.
S'haurà de provar!
ptns!!
Me encanta la pechuga de pollo, comparto lo que dices es muy desabrida y necesita aliñares. Tu receta se ve deliciosa. Gracias
ResponEliminaBss
Tita
Tiene una pinta estupenda! Me pido una brocheta para comer!!
ResponEliminaAna de JUEGO DE SABORES
QUE BONA QUE ES VEU, AXI DONA GANA DE MENGAR POLLASTRE I QUE NO ESTIGA SEC.
ResponEliminaBss
QUE BONA QUE ES VEU, AXI DONA GANA DE MENGAR POLLASTRE I QUE NO ESTIGA SEC.
ResponEliminaBss
Que buen uso de especias....se ve delicioso y ya imagino el aroma.....como imagino lo disfrutaron!!..........Abrazotes, Marcela
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