Per a mi hui és un dia de celebració. Fa ja dos anys que vaig començar escrivint les meues receptes i pensaments en aquest espai que cada any he fet més meu. En moments roïns com els que estem passant, que ens fan tindre una visió cada vegada més pessimista de la vida i el futur, tenir un afició amb la que poder desconectar i gaudir és tot un privilegi. Sóc una persona afortunada per tenir una vida plena i feliç, una feina, una afició que m'encanta, i per tenir tanta gent que em recolza al meu voltant.Com parlava hui amb una companya: Sóc rica! (encara que no em sobren els diners). A tots aquells que heu estat ahí durant aquests dos anys, seguint aquest projecte, MOLTÍSSIMES GRÀCIES! I a tots els que encara no heu passat per Bon appétit vos convide a formar part del tercer any que anem a començar...
L'any passat vaig celebrar l'aniversari amb un Concurs, aquest any vos porte algo menys ambiciòs , un pastís de xocolate i pera. Senzill i deliciòs! Per als que no vos agrada la pera, la fruita sols li dona un toc refrescant, el gust no s'aprecia.
PD: El concurs me'l guarde per a quan passen les festes...
Ingredients: 6-8 persones
- 250 gr de formatge mascarpone
- 100 gr de sucre
- 2 rovells d'ou
- 3 clares d'ou
- 100 gr de farina
- 35 gr de xocolate en pols
- 1/2 sobre de llevat en pols
- 3 peres grans pelades i tallades a trossets
- sucre glasé
Preparació:
En un bol es posen els rovell i les clares d'ou amb el sucre i es bat amb les varetes elèctriques fins que la barreja doble el seu volum i siga esponjosa. Després es bat el formatge mascarpone, s'afig als ous i es bat fins que quede ben integrat.
Es precalfa el forn a 180º i es tamissen la farina, el llevat i el xocolate i s'incorporen als ingredients líquids. Es remou fins que tots els ingredients queden ben integrats i s'afigen les peres tallades a cubs. S'engreixa un motle redó per a tortaes i s'aboca la massa. S'introduix al forn, a 180º, durant 30-40 minuts.
Es trau del forn, es deixa refredar sobre una reixeta i quan estiga fred es desmotla i s'empolvora amb sucre glas.
BON APPÉTIT...
i que tingau un bon 7 de desembre!
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SEGUNDO ANIVERSARIO Y TARTA DE PERA Y CHOCOLATE
Para mí hoy es un día de celebración. Hace ya dos años que empecé escribiendo mis recetas y pensamientos en este espacio que cada año he hecho más mío. En momentos malos como los que estamos pasando, que nos hacen tener una visión cada vez más pesimista de la vida y el futuro, tener un afición con la que poder desconectar y disfrutar es todo un privilegio. Soy una persona afortunada por tener una vida plena y feliz, un trabajo, una afición que me encanta, y por tener tanta gente que me apoya en mi voltant.Com hablaba hoy con una compañera: Soy rica! (Aunque no me sobra el dinero). A todos aquellos que habéis estado ahí durante estos dos años, siguiendo este proyecto, MUCHÍSIMAS GRACIAS! Y a todos los que todavía no habéis pasado por Bon appétit os invito a formar parte del tercer año que vamos a empezar ...
El año pasado celebré el cumpleaños con un concurso , este año os traigo algo menos ambicioso, un pastel de chocolate y pera. Sencillo y delicioso! Para los que no os gusta la pera, la fruta sólo le da un toque refrescante, el gusto no se aprecia.
PD: El concurso me guardo para cuando pasan las fiestas ...
Ingredientes: 6-8 personas
- 250 gr de queso mascarpone
- 100 gr de azúcar
- 2 yemas de huevo
- 3 claras de huevo
- 100 gr de harina
- 35 gr de chocolate en polvo
- 1/2 sobre de levadura en polvo
- 3 peras grandes peladas y cortadas en trocitos
- azúcar glasé
Preparación:
En un bol se ponen los yema y las claras de huevo con el azúcar y se bate con las varillas eléctricas hasta que la mezcla doble su volumen y sea esponjosa. Luego se bate el queso mascarpone, se añade a los huevos y se bate hasta que quede bien integrado. Se precalienta el horno a 180 º y se tamiza la harina, la levadura y el chocolate y se incorporan a los ingredientes líquidos. Se remueve hasta que todos los ingredientes queden bien integrados y se añaden las peras cortadas en cubos. Se engrasa un molde redondo para tartas y se vierte la masa. Se introduce en el horno, a 180 º, durante 30-40 minutos. Se saca del horno, se deja enfriar sobre una rejilla y cuando esté frío se desmolda y espolvorea con azúcar glas (y la ayuda de un colador)
BON APPÉTIT ... y que tengáis un buen 7 de diciembre!
Enhorabona Marisa!! :)
ResponEliminaFeliç aniversari!
ResponEliminaDoncs per molts anys!! 2 anyets jaaa!! això per a un blog és molt de temps!
ResponEliminaA seguir aquest 3r amb la mateixa il.lusió i empenta q sempre!
ptns!!