Hui, 14 de febrer, dia dels enamorats vos propose un desdejuni especial per a compartir amb les vostres parelles o amb aquells que estimeu. Perquè, tot i que l'amor s'ha de demostrar tots els dies de l'any no està gens malament tindre un detall romàntic de tant en tant, com aquestes magdalenes.
Amb aquesta recepta participe en l'event de HEMC, organitzat per Manu de Cocinando con Manu catman, que ens proposa Sant Valentí com a tema d'aquest mes.
Ingredients per a 22 magdalenes
- 450 gr de farina
- 110 gr de cacau en pols
- 4 ous
- 500ml de llet
- 1 sobre de llevat en pols
- 300 gr de pepites de xocolate
- 1 culleradeta de canella
- 230 gr de sucre moreno
- 6 cullerades d’oli de gira-sol
- 1 pessic de sal
Preparació:
Es precalfa el forn a 200º. Es greixen els motles d’una safata per a 12 magdalenes o es forren amb 12 cistelletes de paper.
Es tamisa la farina, el cacau, el llevat, la canella i la sal en un bol gran. Després, s’afig le sucre i les pepites de xocolate.
Es baten els ous en un bol gran i s’afig la llet i l’oli de gira-sol i es barreja tot amb la vareta. S’afigen les ingredients líquids als secs i es barreja tot bé fins que queden tots el ingredients lligats.
Es reparteix la mescla en els motles i s’introduixen al forn durant 20 minuts. Molt de compte, perquè si ho deixeu més temps les magdalens es quedaran dures i la base cremada.
Passats els 20 minuts es deixen reposar en els motles 5 minuts abans de servir.
Son un acompanyament perfecte per al café amb llet o el té de matí (o del berenar) i si els adornem amb un poc de nata i unes freses poden ser unes bones postres.
BON APPÉTIT
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Hoy, 14 de febrero, día de los enamorados, os propongo un desayuno especial para compartir con vuestras parejas o con aquellos a los que queréis. Porque, aunque el amor se debe demostrar todos los días del año, no está nada mal tener un detalle romántico de vez en cuando, como estas magdalenas.
Con esta receta participo en el evento de HEMC, organizado por Manu de Cocinando con Manu Catman, que nos propone San Valentín como tema de este mes.
Ingredientes para 22 magdalenas
- 450 gr de harina
- 110 gr de cacao en polvo
- 4 huevos
- 500ml de leche
- 1 sobre de levadura en polvo
- 300 gr de pepitas de chocolate
- 1 cucharadita de canela
- 230 gr de azúcar moreno
- 6 cucharadas de aceite de girasol
- 1 pizca de sal
Preparación:
Se precalienta el horno a 200 º. Se engrasan los moldes de una bandeja para 12 magdalenas o se forran con 12 canastillas de papel.
Se tamiza la harina, el cacao, la levadura, la canela y la sal en un bol grande. Después, se añade le azúcar y las pepitas de chocolate.
Se baten los huevos en un bol grande y se añade la leche y el aceite de girasol y se mezcla todo con la varilla. Se añaden las ingredientes líquidos a los secos y se mezcla todo bien hasta que queden todos los ingredientes ligados.
Se reparte la mezcla en los moldes y se introducen en el horno durante 20 minutos. Mucho cuidado, porque si lo dejáis más tiempo las magdalenas se quedarán duras y la base quemada.
Pasados los 20 minutos se dejan reposar en los moldes 5 minutos antes de servir.
Son un acompañamiento perfecto para el café con leche o el té de mañana (o la merienda) y si los adornamos con un poco de nata y unas fresas pueden ser un buen postre.
BON APPÉTIT
Muy ricas estas magdalenas de chocolate. Buena suerte en el concurso.
ResponEliminaMolta sort en el concurs Marisa.
ResponEliminaRubén
Unes magdalenes "molt amoroses"!
ResponEliminaHas fet una aportació molt bonica i adient per a l'ocasió.
Petons
marisa!m'han entrat unes ganes increibles de madalenes!!molt bona pinta!
ResponEliminauuuy te has pasado estos corazones son muy romànticos! y se ven tan esponjosos y delicados! un abrazo
ResponEliminaY los del departamento de english hinchándose a pancakes crudos!!!
ResponEliminaQue romantic i que bons que es veuen.
ResponEliminaEl cor del home es guanya primer per l'estomac.
Vas per bon cami
Doncs a mí ja m'ha guanyat i no sóc home!!!! Si es que el que esta bo està bo i açò és inmillorable. Enhorabona.
ResponEliminaGracias Marisa...son una pasada...un desyuno con estos cors es amor puro...
ResponEliminaGracias desde hemc...
saludos!