tag:blogger.com,1999:blog-3796184788013200214.post543517001007709871..comments2023-12-15T21:33:05.160-08:00Comments on Bon Appétit: 2x1: WELSH RAREBIT AND ETON MESSMarisahttp://www.blogger.com/profile/09245635088217229858noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-3796184788013200214.post-29450851429411632242014-07-17T02:03:37.497-07:002014-07-17T02:03:37.497-07:00que bona i curiosa, aquesta aportació! Mira que di...que bona i curiosa, aquesta aportació! Mira que dir conill a una recepta que es feia amb formatge.... devien anar ben apurats, en aquella època. Ara, que si feien formatge bé devien tenir carn de vaca, que potser també es menjàven? En tot cas, una proposta que sembla boníssima, pels qui som formatgers com tu! I les postres amb maduixes, tot una delícia.Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.com